Logo Nieuwe BV
Menu

Direct oprichten

Wilt u direct een BV oprichten? Als u onderstaand formulier invult, wordt de oprichting direct in gang gezet.

Dit was nog nooit zo eenvoudig!

  1. U vult onderstaand formulier in.

  2. U ontvangt van de notaris een declaratie.

  3. Zodra de declaratie door u is voldaan, neemt de notaris direct telefonisch contact met u op om een afspraak te maken voor ondertekening van de oprichtingsakte. Vervolgens ontvangt u  per e-mail de ontwerpakte.

  4. Bij het ondertekenen van de oprichtingsakte op het notariskantoor, krijgt u direct een notarieel afschrift van de oprichtingsakte mee.

  5. De notaris zorgt voor inschrijving van de BV bij de Kamer van Koophandel en stuurt u een uittreksel met Kvk-nummer per e-mail na.

Gegevens vestigingsadres BV

* Altijd invullen
Uw bedrijfsnaam mag niet te veel lijken op die van een ander bedrijf. Ook mag u uw klanten niet misleiden door met uw bedrijfsnaam een verkeerd beeld te geven van uw bedrijf.
** Alleen invullen bij aanvragen Holding
Uw bedrijfsnaam mag niet te veel lijken op die van een ander bedrijf. Ook mag u uw klanten niet misleiden door met uw bedrijfsnaam een verkeerd beeld te geven van uw bedrijf.

Afspraak met de notaris

Zodra u dit formulier heeft verzonden, ontvangt van de notaris een bevestigingsmail en de declaratie. Zodra u de declaratie heeft voldaan, neemt de notaris contact met u op voor het maken van een afspraak voor ondertekening van de oprichtingsakte. Vervolgens ontvangt u per email de ontwerpakte. Bij het ondertekenen van de oprichtingsakte moet u zich legitimeren. Denkt u daarom aan het meenemen van uw legitimatiebewijs. U krijgt direct een notarieel afschrift van de oprichtingsakte mee. De notaris zorgt voor de inschrijving van de BV bij de Kamer van Koophandel en stuurt u een kopie van het uittreksel met het Kvk-nummer per email na.

Opdrachtbevestiging

Om de aanvraag ter oprichting van uw Besloten Vennootschap (BV) daadwerkelijk in gang te zetten vragen wij u bovenstaande gegevens goed te controleren. Daarnaast wijzen wij u op de algemene voorwaarden die van toepassing zijn, kunt u via deze link onderaan de pagina inzien.

Ik ben mij ervan bewust dat ik nieuwebv.nl bij deze de opdracht geef tot het oprichten van een BV.
Ik heb kennis genomen van de algemene voorwaarden van deze website.